Image
Naar het '14 dagen op proef' aanvraagformulier

Vraag de 14 dagen Dapas Compliance Manager proefversie aan en ondervindt zelf hoe de DCM jouw organisatie helpt met je gehele compliance proces.

Dapas verbetert je bestaande werk- en riskprocessen

  • Hoe verkort ik de doorlooptijd van de jaarrekening voor mijn klanten?
  • Spenderen we niet te veel uren aan die nieuwe opdracht?
  • Hoe kunnen we onze pakketten aan elkaar knopen, zodat we meer uit onze software halen?
  • Mogen we deze cliënt wel bedienen?
  • Kunnen we al starten met de werkzaamheden?

Dapas Software beantwoordt dit soort vragen.

Even voorstellen:

Dapas Software is een innovatieve IT-dienstverlener, die accountants- en administratiekantoren helpt om meer grip te krijgen op hun werk- en of riskprocessen. 

Doel? In control zijn en realiseren van meer rendement.

Hoe? Dat doen wij met onze Dapas Process Manager en Dapas Compliance Manager.

Waarom Dapas? Wij weten exact hoe de processen binnen accountantskantoren eruitzien. - onder meer omdat we zelf binnen die muren gewerkt hebben. Daardoor kunnen we ook gelijk een gesprek op een ander niveau met je voeren én tempo maken.

Image
Image

Aandacht voor mens & IT

Betekent dit nu dat wij een keihard hightech IT-bedrijf zijn waar echte nerds achter de knoppen zitten? Zeker! Maar dan wel nerds die oprecht snappen dat nieuwe IT ook staat voor organisatieverandering. Die ook snappen dat zorgvuldige introductie bij je medewerkers nodig is. Want zeggen je medewerkers ‘ja’, maar denken ze gewoon ‘nee’? Dan heb je meestal een probleem. Daarom zorgen we ervoor dat ook de ‘zachte kant’ slaagt van de implementatie binnen je kantoor(organisatie).

In nauwe samenwerking met onze klanten en partners werken wij zo aan steeds betere IT-dienstverlening. Dat geeft veel voldoening en energie. Elke dag opnieuw!

Onze producten...

De DPM heeft de accountancy branche al drastisch veranderd, in de meest positieve vorm denkbaar. Accountancy firma's, groot of klein, profiteren nu al van de voordelen van de DPM. Met de ontwikkeling van de DCM gooien wij er nog een schepje bovenop, want hiermee bieden we organisaties nu ook hun risk- en compliance proces volledig digitaal te stroomlijnen. Lees hoe ook jouw organisatie kan profiteren van onze producten.
Image

Dapas Process Manager


Ons 'core' product. 'De lijm' die de applicaties, die uw organisatie gebruikt, met elkaar verbindt in de meest efficiënte manier denkbaar. De DPM koppelt je bestaande accountancy software en verzorgt daarmee de volledige automatisering van je werkproces.
Image

Dapas Compliance Manager

Zoals aan de productnaam is af te leiden, draait het bij de DCM om het managen van het hele compliance proces binnen een accountants- en of administratiekantoor. Ook de SRA, Novak en NOAB zien de mogelijkheden van de DCM en hebben met ons samengewerkt om hun content te verwerken in de DCM. Het maakt niet uit van welke organisatie u lid bent, wij hebben alle smaken in huis.

Image

Testimonials


We kunnen natuurlijk alle voordelen noemen die de DPM, de DCM of een combinatie van beide produkten uw organisatie biedt, maar wij zijn van mening dat onze klanten dit het beste kunnen doen. Kijk zelf of jouw organisatie kan profiteren van de voordelen van geautomatiseerde workflows... of waarom de DCM garandeert dat je alleen dié klanten bedient en dië opdrachten uitvoerd die zijn toegestaan o.b.v. van de huidige interne- en externe regelgeving.
'Lees de open en eerlijke testimonials.'