Privacyverklaring

Privacyverklaring Dapas Software B.V.

5 maart 2019

Uw privacy is voor Dapas Software B.V. (hierna: “Dapas”, “wij” of “ons”) van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat wij:

  • Onze doeleinden duidelijk vastleggen voordat wij uw persoonlijke gegevens verwerken, via deze privacyverklaring;
  • Zo min mogelijk persoonlijke gegevens opslaan en enkel de gegevens die nodig zijn voor onze doeleinden.
  • Expliciet toestemming vragen voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens, mocht toestemming verplicht zijn.
  • Benodigde beveiligingsmaatregelen treffen om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Wij leggen deze verplichtingen ook op aan partijen die persoonsgegevens voor ons verwerken.
  • Uw rechten respecteren, zoals het recht op toegang, correctie of verwijdering van uw bij ons verwerkte persoonsgegevens.

Uw gegevens zijn veilig bij ons en wij zullen deze gegevens altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website http://dapas.nl allemaal doen met informatie die we over u te weten komen. Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Dapas.

 

Proefversie aanvragen

Via de website kunt u direct een proefversie aanvragen van onze dienst Dapas Compliance Manager (DCM). Wanneer de juiste gegevens door u zijn verstrekt, wordt de online proefversie van DCM voor u klaargezet. De online proefversie is beschikbaar voor 14 dagen. Daarna zal de proefversie worden afgesloten en zullen wij eenmalig contact met u opnemen over de mogelijke vervolgstappen. Wij vragen daarom om de volgende gegevens op te geven:

  • Naam
  • Telefoonnummer
  • Functie
  • E-mail

Daarnaast vragen wij ook om enkele bedrijfsgegevens. Bovengenoemde gegevens zullen wij niet langer waren dan strikt noodzakelijk. Uw bedrijfsnaam en door u opgegeven omvang van de organisatie zullen wij niet verwijderen. Deze gegevens laten ons zien met welke organisaties wij in het verleden contact hebben gehad.

 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn of indien dit noodzakelijk voor de uitvoering van de demo die u bij ons afneemt of overeenkomst die u met ons heeft gesloten.

Op onze website zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

 

Statistieken

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze website. Hierbij bewaren wij geen persoonlijke gegevens van u.

 

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de
datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

 

Rechten van websitebezoeker

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U heeft de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
  • het door ons laten overdragen van persoonsgegevens aan een andere partij

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

 

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze partij heet in Nederland de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens

Dapas Software B.V.
Leonard Springerlaan 19
9727 KN Groningen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.