Naar het '14 dagen op proef' aanvraagformulier

De Dapas Compliance Manager op proef?

Ja, we hebben onze veters nog eens strak aangehaald... want naast onze schoenen lopen zit niet in ons DNA. Ook wij zijn gewoon mensen en dan is het toch fijn om te horen dat organisaties als NOAB, Novak, SRA en onze early Bird klanten blij zijn met de DCM 1.0.

Nu bieden we ook jou de kans om 14 dagen lang de DCM op proef te gebruiken...

Zeker zo'n halfbakken testversie?

Absoluut niet! Je logt gewoon in op dezelfde DCM versie waar je concullega’s nu live in aan het werken zijn. Enige verschil is dat het voor jou voorlopig nog maar 14 dagen is.

Kan ik dan een volledige cliënt- opdrachtacceptatie uitvoeren?

Zeker! Je ziet pas de volledige werking van de DCM als je het gehele proces van cliënt- en opdrachtacceptatie zelf helemaal kunt doorlopen. Oh en natuurlijk altijd met de up-to-date vragenlijst conform de laatste wet- en regelgeving van de vak- en of netwerkorganisatie waar je kantoor lid van is. Dit onder het motto "zij de content, wij de software".

En na 14 dagen, dan word ik zeker tot in lengte van dagen door jullie gespammed?

No way! Nadat de proefperiode is beëindigd, sturen we je één keer een e-mail of nemen we contact met je op. Logisch toch dat wij benieuwd zijn naar je ervaringen. Zeker als je besluit om de DCM niet in te zetten binnen je kantoor. Wat is daar de reden dan van, wat hebben wij over het hoofd gezien. Klinkt arrogant, maar wij zijn wel van mening dat de DCM de softwareoplossing is om het gehele compliance proces binnen je kantoor volledige te digitaliseren en te stroomlijnen.
Maar bij deze beloven we je dat, na dit ene bericht of telefoontje, we je niet meer lastig vallen.

Image

Plug and Play?

Jazeker, gewoon direct starten zonder implementatie of training, dat scheelt weer in kosten.

Voorwaarden

Bij je aanvraag voor de proefversie toetsen we bij de betreffende organisatie op geldigheid van het lidmaatschap. Waarom? Content is een belangrijk onderdeel van de DCM en deze wordt verzorgd door:
  • NOAB
  • Novak
  • SRA
Ben je geen lid? Geen probleem. Novak en NOAB stellen hun content ook beschikbaar aan niet leden. Is dat gratis? Nee. Duur? Wij vinden van niet, bereken zelf maar hoeveel uur je er mee bezig bent om de juiste vragenlijsten op te stellen.
 
We geven slechts eenmalig 14 dagen toegang tot de proefversie van de DCM. Een verlening van de proefperiode behoort helaas niet tot de opties.

De kosten?

Stel nou dat ik dat geweldige product wil gebruiken na de 14 dagen proefperiode... Wat kost me dat dan?

Wij vinden dat de kosten voor het gebruik van de DCM geen show-stopper mogen zijn. Vandaar dat we vanaf 1 juli j.l. onderstaande prijzen hanteren. Nu staat je niets meer in de weg om kantoorbreed compliance te borgen.

  • Raadpleger: EUR 5,=
  • Bewerker: EUR 15,=
  • Verantwoordelijke: EUR 25,=
* (prijzen zijn per gebruiker per maand en excl. BTW)

Wat is het addertje onder het gras?

Simpel..., die is er niet. Probeer het gewoon 14 dagen en als je het niets vindt, hebben wij ons werk nog niet goed gedaan. En gaan wij de uitdaging aan om je ooit wel te overtuigen.

Proefversie? Hoe dan?

Druk op de groene knop hiernaast...
Image