Dapas is u graag van dienst in deze tijd.

De laatste weken staat het nieuws in het teken van Covid-19, het Coronavirus. Sinds donderdag 12 maart werden er ingrijpende maatregelen genomen om het verspreiden van dit virus in te dammen. Een van de maatregelen was het sluiten van de scholen, horeca en het vermijden van sociale contacten. Wereldwijd wordt er massaal thuisgewerkt. Gelukkig is dat tegenwoordig een stuk eenvoudiger dan vroeger. En voor uw cliënt- en opdrachtacceptaties c.q. continuaties is dat nu ook heel goed mogelijk. 

Accountants- en administratiekantoren zijn momenteel erg druk met het bijstaan van hun klanten op allerlei gebieden. Mogelijk krijgt u ook te maken met leegloop op de huidige planning doordat het samenstellen van jaarrekeningen voor bepaalde branches uitgesteld wordt tot er meer duidelijkheid is over de duur van deze crisis. Dapas wil u graag van dienst zijn in deze bijzondere tijden. Ook als u al klant bij ons bent.

Nieuwe klanten
U kunt kosteloos tot 1 juni gebruik maken van de Dapas Compliance Manager (DCM) voor het uitvoeren van cliënt- en opdrachtacceptaties c.q. continuaties. Middels de DCM heeft u overal toegang en altijd real-time inzicht in de status en voortgang van deze formulieren.

Bestaande klanten
U kunt kosteloos licenties opschalen tot 1 juni. U betaalt tot 1 juni alleen de licenties die per 22 maart actief zijn. De extra licenties nemen wij tot die tijd voor onze rekening.

Indien u gebruik wilt maken van dit aanbod, neem dan gerust contact met ons op via sales@dapas.nl of met Tom Wanzing 06-46332764. Wij zijn u graag van dienst en helpen u graag verder. 

Namens het gehele Dapas-team wensen wij u succes de komende weken.