Compliance Management

Inspiratie

Ieder accountantskantoor of administratiekantoor heeft ermee te maken: Compliance Management.

Het naleven van wet- en regelgeving en voldoen aan het gevoerde risicobeleid, alsmede het beheren hiervan op het gebied van: cliëntacceptatie, cliëntcontinuatie, opdrachtacceptatie en opdrachtcontinuatie.

Aan de uitvoering van werkzaamheden die met het bovenstaande verband houden wordt op verschillende manieren invulling gegeven. Voor een deel zit dit mogelijk in de CRM applicatie, aangevuld met "Word documenten" en "Excel overzichten".

Of er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van Word of Excel. Voor opdrachten wordt er meestal iets bijgehouden in de werkprogramma's. Dit hoort hier niet in thuis, maar door het ontbreken van geschikte software is hier wel voor gekozen. Nadeel hiervan is dat niet voor alle opdrachten werkprogramma's worden gebruikt, er zal dus voor dit soort opdrachten een andere registratie plaatsvinden. Compliance Management voor alle cliënten en opdrachten binnen een kantoor vraagt van vele professionals de nodige aandacht. Hoe weet je zeker dat dit goed geregeld is, en dat er geen cliënten of opdrachten tussen de wal en het schip vallen.

De Dapas Compliance Manager (DCM) is hiervoor de totaaloplossing. Voor iedere organisatie groot of klein is de DCM te gebruiken. Een eenvoudige gebruikersinterface met content geleverd door verschillende vakorganisaties. Integratie met uw CRM systeem, en naast acceptatie natuurlijk ook functionaliteit voor de continuatie. Compliance Managment volledig gefaciliteerd door de DCM. Aarzel niet, neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Contact opnemen