Samenwerking Dapas Software en Scope FinTech Solutions

Interessante artikelen

Dapas Software en Scope FinTech Solutions hebben met elkaar een samenwerkingsovereenkomst getekend. Deze samenwerking betekent voor Dapas dat zij de dienst: “CDD on Demand” van Scope FinTech Solutions zullen integreren in de Dapas Compliance Manager (DCM). Met de integratie kan vanuit de DCM voor iedere relatie een PEP en sanctie check worden uitgevoerd.

In de markt van compliance checks zijn verschillende partijen actief. De keuze voor Scope FinTech Solutions is vooral ingegeven door het feit dat zij naast de standaard informatie, extra informatie toevoegen aan de rapportage van de PEP en sanctie check. Daarnaast zijn zij innovatief en komen binnenkort met een automatische risicoclassificatie voor iedere relatie waarvoor de check wordt uitgevoerd. Voor meer informatie kijk op: https://cddondemand.com/compliance-check/

Wij verwachten deze integratie in het 4e kwartaal 2021 te realiseren in de DCM. Wilt u meer informatie, of heeft u vragen inzake de PEP en sanctie check, neemt u dan gerust contact met ons op.