Koppelingen en integratie

Dapas Compliance Manager

Samen met onze koppelpartners XCESS en LEMONFORCE, koppelen we de Dapas Compliance Manager met uw CRM systeem. Uw klantdata wordt dan 1-op-1 in de DCM overgenomen. De klant- en opdrachtacceptatiestatus kunnen we eenvoudig teruggeven aan uw CRM systeem. U en uw collega’s weten hiermee altijd of zij de betreffende klant mogen bedienen en de klantopdracht mogen uitvoeren.


 

Vanuit de Dapas Compliance Manager (DCM) is het mogelijk om het uittreksel UBO-register op te vragen bij de KVK. "Voor DCM worden rechtstreeks van KVK verkregen Handelsregistergegevens gebruikt."


 

heeft koppelingen gerealiseerd tussen de Dapas Compliance Manager en onderstaande partijen:


 

 heeft koppelingen met de volgende partijen gerealiseerd:

 Audit Case


 

 (momenteel in ontwikkeling)


Dapas Process Manager

De DPM integreert verschillende softwarepakketten waar je mee werkt en dwingt standaardwerkwijzen af. Zo kan een proces bijvoorbeeld niet worden opgestart wanneer de opdrachtbevestiging nog ontbreekt. Naast deze (aan)sturende functie heeft de DPM ook een monitoringfunctie. De DPM brengt de status van de verschillende opdrachten voor je in kaart, welke processtappen er nog gezet moeten worden en wiens handjes er bij de verschillende processtappen betrokken zijn. De DPM koppelt met de volgende partijen:
Meer informatie