Nieuwsbrief #1 2022

Nieuwsbrief

 

Een nieuw jaar, een nieuwe start. Start 2022 direct goed… met de Dapas Compliance Manager. Mocht je nog geen gebruik maken van onze software dan is dit wellicht het juiste moment. Digitaliseer je compliance proces en je ervaart dezelfde voordelen die onze huidige klanten ook ervaren: overzicht en inzicht!

In deze nieuwsbrief brengen wij je graag verder op de hoogte.

Ontwikkelingen

LemonForce-Hub connect met KantoorGemak

LemonForce breidt de connectie van de Hub uit met een integratie tussen DCM en KantoorGemak. Met de koppeling tussen KantoorGemak en de DCM heb je een volledig beeld of voor alle klanten een actieve cliëntacceptatie aanwezig is. Het is ook mogelijk om data terug te geven aan KantoorGemak, hierdoor weet je vervolgens van je gehele portefeuille wat de ingeschatte risico’s zijn. Gebruik je KantoorGemak en wil je meer weten over de integratie met de DCM? Neem dan gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.


 

SIRA en DCM

Integriteitsrisicoanalyse (SIRA) is geïntegreerd in de Dapas Compliance Manager (DCM), voor accountantskantoren die gebruik maken van de Novak of SRA content. Met de aanpassingen in de content is het mogelijk om de door het accountantskantoor onderkende integriteitsrisico’s te reflecteren op de (potentiële) cliënt en op basis van deze risico’s geeft de DCM een voorstel van het ingeschatte Wwft- en integriteitsrisico.

Lees verder


 

Interessant artikel

Registratiebewijs UBO-register bestaande cliënten

Marcel Kurvers, eigenaar van 2-advise en projectmanager van het Novak-Kwaliteitssysteem, heeft recent een interessant artikel geschreven voor Novak, over de gevolgen, en welke actie je kan ondernemen, als blijkt dat voor bestaande relaties nog geen UBO’s zijn geregistreerd in het register. Het gehele artikel is hier terug te lezen. In de DCM kan je eenvoudig het UBO-register raadplegen voor je relaties. Wil je meer weten over deze functionaliteit, neem dan contact met ons op.

Gehele artikel Contact


Testimonial

Edwin Mafficioli del Castelletto: “Digitale ontzorging op Wwft-gebied”

Van Noort Gassler & Co – Accountants en Adviseurs (VNG) werkt sinds kort met de Dapas Compliance Manager (DCM). Edwin Mafficioli del Castelletto, directeur controlepraktijk en kantoorleider van de Rotterdamse vestiging, is blij met de digitale ontzorging op Wwft-gebied die de DCM aan zijn accountantsorganisatie biedt. Dan gaat het niet alleen over het compliancevraagstuk, maar ook over de praktische en financiële aspecten van de applicatie. VNG heeft bovendien een primeur; het is de eerste partij die met de content van Extendum werkt.

Lees verder


Agenda

Klik op onderstaande button voor de mogelijkheden om een webinar te volgen waarin de Dapas Compliance Manager wordt getoond in ongeveer 30 minuten. Daarna is er voldoende ruimte om je vragen te beantwoorden. Passen de datums niet in je agenda? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.

Webinars Contact