Nieuwsbrief #4 2022

Nieuwsbrief

 

De vakantieperiode zit er voor de meeste mensen weer op. Wij hopen dat iedereen van de vakantie heeft genoten, en met nieuwe energie weer aan het werk is gegaan. In deze vierde nieuwsbrief van dit jaar brengen wij u graag verder op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Dapas.

Ontwikkelingen

Download van formulieren

Het is nu mogelijk om een csv.download te maken van de cliënt- of opdrachtformulieren. Vanuit de rol "Functioneel beheerder" kunnen de downloads uitgevoerd worden. Door het csv-bestand te converteren naar een tabel in Excel is het mogelijk om uw eigen inzichten te creëren. Zo kunt u bijvoorbeeld van een bepaalde vraag alle antwoorden raadplegen.


 

Dashboard met inzicht in checks

In het dashboard zijn nieuwe widgets opgenomen welke inzicht geven in de UBO- en PEP- en sanctiechecks. Zo is inzichtelijk gemaakt voor welke relaties er wel of geen check is uitgevoerd en indien deze is uitgevoerd of dit succesvol is geweest. Door op het betreffende icoon te klikken, worden de bijbehorende resultaten getoond.

Ook is er een widget toegevoegd waarin een overzicht is opgenomen hoeveel relaties een hit hebben in de doorzochte databases.


 

Simplicate standaardiseert integratie met DCM

Dat de DCM integreert met Simplicate is geen nieuws meer. Met deze integratie ontvangen we niet alleen CRM gegevens, maar we geven ook statusinformatie terug. Hierbij kan o.a. gedacht worden aan de status van acceptatie/continuatie, ingeschat Wwft- en integriteitsrisico en de uitkomsten van de uitgevoerde checks. Hiervoor zijn een aantal velden in Simplicate vereist en dienen bij het realiseren van de koppeling handmatig aangemaakt te worden. Simplicate heeft het nu mogelijk gemaakt dat deze velden standaard opgenomen kunnen worden waardoor de integratie tussen de applicaties meer gestandaardiseerd is.


 

E-mail notificaties

Inmiddels zijn we begonnen aan het ontwikkelen van het versturen van e-mail notificaties vanuit de DCM. Hierdoor wordt het mogelijk om bij het doorzetten van het formulier naar de volgende fase in het proces een e-mail notificatie te verzenden. Deze mail kan voorzien worden van eigen tekst. Ook kan ingesteld worden dat bij het heropenen, afkeuren, goedkeuren en continueren van formulieren een email verzonden wordt. De instellingen voor het versturen van de e-mails zijn te beheren vanuit de rol: "Functioneel beheerder". We verwachten deze functionaliteit begin 4e kwartaal uit te kunnen rollen.


Kroesewevers kiest voor DCM

Eind juni kregen we het mooie bericht dat KroeseWevers ervoor heeft gekozen om de Dapas Compliance Manager organisatie breed in te gaan zetten. Een mooie beloning die aantoont dat we met de DCM de kantoren ondersteunen in het proces van cliënt- en opdrachtacceptatie én continuatie. Mede de integratie van CRM met de DCM heeft geleid tot een mooie samenwerking. Lees hierover meer in de testimonial.

Testimonial


Opfriscursus DCM (begin oktober)

Regelmatig rollen we nieuwe functionaliteiten uit binnen de DCM. Hiervoor sturen wij releasenotities naar de gebruikers. Door drukte schiet het lezen van deze instructies er nog wel eens bij in en blijven de nieuwe functionaliteiten onbenut in de applicatie. Begin oktober bieden wij in een demo van 30 minuten een opfriscursus aan. Hierbij nemen we de nieuwe functionaliteiten graag met u door. Interesse? Meld u dan aan voor het webinar van 11 oktober 2022.

Aanmelden

Dit webinar is alleen toegankelijk voor licentiehouders.


Testimonial: Als BFT komt controleren, kun je in een handomdraai de overzichten laten zien

In de SRA Adviseur heeft Marco Maasland van WEA Deltaland zijn visie gegeven over de Dapas Compliance Manager. Lees hier het artikel terug.

Lees artikel

Bron: artikel is afkomstig uit 'de SRA adviseur' nr1 2022


Agenda

Dapas Webinar

Klik op onderstaande button voor de mogelijkheden om een webinar te volgen waarin de Dapas Compliance Manager wordt getoond in ongeveer 30 minuten. Daarna is er voldoende ruimte om je vragen te beantwoorden. Passen de datums niet in je agenda? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.

Webinars Contact