Nieuwsbrief #5 2022

Nieuwsbrief

 

In deze vijfde nieuwsbrief van dit jaar brengen wij je graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Dapas.

Ontwikkelingen

LemonForce breidt connector Simplicate uit

LemonForce heeft ons geïnformeerd dat zij de huidige connector met Simplicate gaan uitbreiden. Na de uitbreiding kunnen ook de Personen gesynchroniseerd worden naar de DCM. Ook het veld ‘Servicetype’ zal worden gesynchroniseerd.

Daarnaast wordt ook meer informatie opgehaald uit de DCM welke weer in Simplicate bij het bedrijf of persoon wordt weergegeven. Dit betreft de uitkomsten van de eventueel uitgevoerde UBO-check of PEP- en sanctiecheck. Ook de datum van wanneer de check is uitgevoerd kan dan in Simplicate worden getoond. Naar verwachting is deze uitbreiding eind van het jaar beschikbaar.


 

In ontwikkeling: E-mail notificaties

We zijn druk bezig met het mogelijk maken van e-mail notificaties bij status-wijzigingen in de DCM. De eerste testen zien er goed uit. Hierdoor wordt het mogelijk om bij het doorzetten van het formulier naar de volgende fase in het proces een e-mail notificatie te verzenden. Deze e-mail kan voorzien worden van eigen tekst. Ook kan ingesteld worden dat bij het heropenen, afkeuren, goedkeuren en continueren van formulieren een e-mail verzonden wordt. De instellingen voor het versturen van de e-mails zijn te beheren vanuit de rol: "Functioneel beheerder". We verwachten deze functionaliteit dit jaar nog uit te kunnen rollen.


 

TARIEFSWIJZIGING KVK-UITTREKSEL UBO REGISTER

Van de KVK hebben wij bericht ontvangen dat zij per 1 januari 2023 haar tarieven wijzigt van haar producten en diensten waaronder het uittreksel UBO-register. Wij berekenen deze tariefsverhoging 1 op 1 aan je door, inclusief de opslag van EUR 0,25 per opvraging. Met ingang van 1 januari 2023 betaal je derhalve EUR 3,00 per succesvolle opvraging uit het UBO-register.

Doordat in de DCM inzichtelijk is voor welke relatie nog geen succesvolle opvraging heeft plaatsgevonden, kan je eenvoudig deze check nogmaals uitvoeren alvorens de prijsverhoging is doorgevoerd.


 

Testimonial

Greep en overzicht met compliance-software

Bij het accountantskantoor Kreston Van Herwijnen wordt momenteel hard gewerkt om de interne werkprocessen te digitaliseren. Zo kwam er een paar jaar geleden een nieuw CRM-systeem en werkt het kantoor sinds een jaar met een digitale compliance-applicatie. Kan deze software concurreren met traditionele administratieve oplossingen zoals Word en Excel? En vooral: zorgt hij voor de gewilde tijdsbesparing? Lees hierover meer in de testimonial.

Testimonial


Webinars

We geven geregeld productdemonstraties in de vorm van een online webinar. De Dapas Compliance Manager is geschikt voor iedereen: of je nu als enige een administratie- of accountantskantoor houdt, of dat je werkzaam bent op 1 van de vestigingen. Tijdens het webinar laten wij je de applicatie van A tot en met Z zien. Je krijgt hierdoor een goede indruk van wat de applicatie allemaal kan. Dankzij ons licentiemodel bepaal je zelf wie er toegang krijgen tot de applicatie. Je kunt al compliant werken vanaf EUR 300,- per jaar!

Wij vertellen je graag meer over:

  • De inzichten die ons dashboard geeft;
  • De integratie met de diverse CRM applicaties;
  • Hoe je eenvoudig voldoet aan de WWFT-verplichtingen op basis van de up-to-date content van de diverse brancheorganisaties;
  • Hoe je efficiënt jouw cliënt- en opdrachtacceptaties en -continuaties vastlegt;
  • Hoe je eenvoudig formulieren continueert;
  • UBO-, PEP-en sanctiechecks;
  • Het vastleggen van groepsstructuren.

Inschrijven webinar1 op 1 demo

Contact