Nieuwsbrief juli/augustus 2021

Nieuwsbrief

 

In het noorden is de vakantieperiode deze week begonnen en de komende weken zullen de twee andere regio’s volgen. Door de oplopende besmetting cijfers wellicht een spannende tijd of de vakantie ingevuld kan worden zoals gepland. Ondanks de mogelijke onzekerheid wensen wij u een fijne vakantie waarin de accu weer opgeladen kan worden, om vervolgens de tweede helft van het jaar weer met veel energie aan de slag te gaan. Geniet en blijf gezond!

Ontwikkelingen

Afgelopen weken hebben we weer diverse verbeteringen toegevoegd aan de DCM.
Om straks de PEP en Sanctiecheck voor natuurlijke personen mogelijk te maken zijn op de relatiekaart een aantal velden toegevoegd. Indien gekozen wordt voor ‘Natuurlijk persoon’ zullen op het tabblad CRM de velden: ‘Voornaam’, ‘Achternaam’ en ‘Geboortedatum’ worden getoond. Velden die toezien op een bedrijf (zoals KvK-nummer) worden niet meer weergegeven.

Het is tevens mogelijk om op de relatiekaart een externe referentie vast te leggen. Het veld kan gebruikt worden om een opmerking over de relatie te plaatsen, maar ook om een verwijzing naar een online dossier op te nemen.


PEP & Sanctiecheck

De ontwikkeling hiervan vergt meer tijd dan we vooraf hadden verwacht. De uitdaging waar we voor staan is om de check binnen de DCM uit te voeren zonder dat er ingelogd dient te worden bij de externe partij. Samen met de externe partij wordt aan een oplossing gewerkt. We verwachten deze functionaliteit eind 3e kwartaal uit te kunnen rollen.


Testimonial

Monique van Amstel: “Door de DCM maken we ons geen zorgen meer over compliance.”

Corbeel accountants en adviseurs in Harmelen is een klein mkb-kantoor met zeven medewerkers, dat wordt geleid door naamgever John Corbeel. Samen met zes vrouwelijke collega’s bedient hij een tamelijk gevarieerde klantengroep. Vlak voor de zomer van 2020 schafte het kantoor de Dapas Compliance Manager (DCM) aan. “Omdat we aangesloten zijn bij Novak, was het voor ons ook logisch om direct te opteren voor de DCM-versie met Novak-content”, aldus Monique van Amstel, accountant bij het kantoor.

Lees verder


Agenda

Klik op onderstaande button voor de mogelijkheden om een webinar te volgen waarin de Dapas Compliance Manager wordt getoond in ongeveer 30 minuten. Daarna is er voldoende ruimte om uw vragen te beantwoorden.

Webinars