Nieuwsbrief november 2020

Nieuwsbrief

Kopiëren Cliëntformulier

Vanaf december zal het mogelijk zijn om reeds ingevulde cliëntformulieren als basis te gebruiken voor nieuwe cliëntacceptaties. Met deze toevoeging zal het aanmaken van cliëntformulieren een stuk efficiënter plaats kunnen vinden door eerder ingevoerde data te kopiëren en daar waar nodig cliënt specifieker te maken. Hierbij kan gedacht worden aan diverse werkmaatschappijen binnen een groep of bepaalde branches waar de data vaak gekopieerd kan worden.


 

REST API

Afgelopen maand hebben we de REST API verder geoptimaliseerd. Middels deze API is het mogelijk om de gegevens van cliëntformulieren te exporteren naar een json of csv bestand voor uitgebreidere rapportage mogelijkheden in bijvoorbeeld Power BI. Ook is het mogelijk om op basis van huidige Excel bestanden waar u compliance in heeft vastgelegd, te converteren naar ingevulde vragenlijsten in de DCM.

Indien u meer informatie wenst over onze REST API, neem dan gerust contact met ons op.


 

LEMONFORCE bouwt AUDITCASE integratie

Op dit moment is LemonForce bezig om een koppeling tussen het CRM pakket AuditCase en de DCM te realiseren. Deze standaard koppeling zal er voor zorgen dat relaties die in AuditCase worden aangemaakt of gewijzigd, in de Dapas Compliance Manager (DCM) worden bijgewerkt. Ook deze koppeling zal via de LemonForce Hub aangeboden worden.


 

BLOG: "Wij hebben compliance in Excel geregeld"

We horen het regelmatig: ‘Wij hebben compliance in Excel geregeld’. Dit antwoord stemt positief omdat dan in ieder geval een vragenlijst beschikbaar is om beantwoord te worden. Om nu direct aan te nemen dat compliance daadwerkelijk ‘geregeld’ is, is wellicht net weer iets té positief.

In dit blog wil ik graag een paar punten bespreken die mij, maar hopelijk ook u, accountant of administrateur, aan het denken zet.

Lees verder


 

Laatste maand beschikbaar: 1 Licentie gratis

Heeft u in december nog ruimte in de agenda en wilt u de Dapas Compliance Manager eens proberen? Of heeft u in 2019 gebruik gemaakt van de 14 dagen op proef licentie en benieuwd naar waar de applicatie nu staat?

Gedurende december 2020 is het nog mogelijk om op basis van 1 licentie gratis de applicatie uit te proberen en te zien dat wij dit jaar niet stil hebben gezeten. Overtuig u zelf en laat u verbazen naar de eenvoud van de DCM.

Overtuigd?

Dan kunt u in 2021 met een gerust gevoel uw cliënt- en opdrachtacceptaties verder op orde brengen en voldoen aan de meest recente wet- en regelgeving. Thuis of op kantoor. Met inzicht in de ingeschatte Wwft- en integriteitsrisico's van uw actieve cliëntenportefeuille. Voorkom het bijhouden van lijstjes, laat de Dapas Compliance Manager u structuur en overzicht brengen in het complianceproces van het kantoor.


 

Workflow NOW-regeling

Wilt u inzicht in de voortgang en status van de NOW-regeling? Dit is mogelijk via onze nieuwe workflows voor de NOW-regeling. Op basis van de werkzaamheden die u uitvoert in uw werkdossier wordt de status van de workflow bijgewerkt. Alvorens u de verklaring verstrekt is het mogelijk om via het Pinkweb portal een bevestiging van het management te vragen.

Ook is er een worfklow beschikbaar voor het aanbieden van de opdrachtbevestiging behorende bij de NOW-opdracht.

Benieuwd naar deze workflows en of deze ook bij u ingezet kunnen worden? Neem dan contact met ons op.

CONTACT AANMELDEN NIEUWSBRIEF