Nieuwsbrief november 2021

Nieuwsbrief

 

Nu de corona-maatregelen weer zijn aangescherpt, werken de meeste van ons weer vanuit huis. Gelukkig zijn de kantoren hier inmiddels op voorbereid en zal deze stap eenvoudiger zijn geweest dan eerder het geval was. En omdat onze compliance-software online beschikbaar is, kunt u thuis verder gaan waar u op kantoor gebleven was.

In deze nieuwsbrief brengen wij u graag verder op de hoogte.

Ontwikkelingen

Verwijzingen in DCM

In de DCM werden verwijzingen naar een webadres in de cloud, ook wel hyperlink genoemd, niet als zodanig herkend en bleef dit platte tekst. Gebruikers dienden om de hyperlink te volgen, deze te kopiëren en te plakken in een browser om de betreffende pagina te tonen. Dit gaan we binnenkort verbeteren waarbij een ingevoerde link ook als zodanig wordt herkend en ‘klikbaar’ wordt. Hiermee wordt het dus mogelijk om direct vanuit de applicatie door te klikken naar een specifiek webadres of een locatie of bestand in een online clientdossier op SharePoint.


 

Integratie met Tess

We zijn weer een integratie rijker. Dit keer heeft Acuity een koppeling gemaakt met Tess, hun relatiebeheer- cq practice management systeem. Tess is een specifiek voor de accountancy ontwikkelde applicatie op basis van het platform van Salesforce. Binnen het accountantskantoor zorgt Tess ervoor dat alle informatie en processen, die nodig is voor een optimale klantgerichte bedrijfsvoering, altijd en overal beschikbaar cq te gebruiken zijn. De nieuwe koppeling zorgt er niet alleen voor dat de gegevens vanuit de bron als relatie in de DCM wordt aangemaakt, maar daarnaast ook gegevens ophaalt. Zo wordt de cliënt, geregistreerd en beheerd in Tess o.a. voorzien van de status van acceptatie en de gemaakte risico-inschatting op gebied van Wwft en integriteit. Wil je meer weten over deze integratie? Neem dan gerust contact met ons op via sales@dapas.nl


 

PEP- en sanctiecheck

Zoals bekend zijn we bezig met de integratie van de dienst CDD On Demand in de DCM. Met de integratie kan vanuit de DCM voor iedere relatie een PEP- en sanctiecheck worden uitgevoerd. In bijgaand artikel leest u meer over de voordelen en waarop straks wordt gecontroleerd.

Lees verder Voorbeeldrapport


Testimonial

Tim Riemeijer: “Leuk om kritisch naar de content te kijken.”

Tim Riemeijer werkt als assistent accountant/ kwaliteitsmanager bij de vestiging Emmen van Adbeco Accountants en Belastingadviseurs. Het mkb-kantoor kent een diverse klantenportefeuille. In oktober 2020 startte het kantoor met de Dapas Compliance Manager (DCM), die voor hen SRA-content bevat. “Wij hebben daarin nog een paar hiaten gesignaleerd, die we hebben teruggekoppeld aan SRA. Ik vind het prettig om te weten dat alle kantoren die de DCM met SRA-content gebruiken, daar nu baat bij hebben.”

Lees verder


 

Laatste nieuwsbrief 2021

We hebben je dit jaar regelmatig geïnformeerd over de ontwikkelingen op het gebied van de Dapas Compliance Manager. Wij gaan er van uit dat we je ook in 2022 kunnen blijven verrassen met nieuwe ontwikkelingen binnen de applicatie. Wij wensen je hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2022!


Agenda

Klik op onderstaande button voor de mogelijkheden om een webinar te volgen waarin de Dapas Compliance Manager wordt getoond in ongeveer 30 minuten. Daarna is er voldoende ruimte om uw vragen te beantwoorden. Passen de datums niet in je agenda? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.

Webinars Contact