Vragenformulier

Tips en tricks

In het vragenformulier zijn een aantal vragen voorzien van een lichtblauwe achtergrond. Deze vragen kunt u niet beantwoorden in het formulier aangezien deze gekoppeld zijn aan de relatiekaart.

Wijzigen van de gegevens zult u dan ook doen op de betreffende relatiekaart. Formulieren welke de status ‘In behandeling’ hebben wijzigen automatisch mee en bij acceptatie worden de antwoorden bevroren. Bij continuaties worden de antwoorden van vragen met blauwe achtergrond niet gekopieerd en wordt de meest recente informatie vanaf de relatiekaart in het continuatieformulier vermeld. Hierdoor zijn deze gegevens altijd actueel.

Indien uw organisatie beschikt over een integratie tussen het CRM-pakket en de Dapas Compliance Manager dan zullen wijzigingen in het CRM pakket periodiek gesynchroniseerd worden en hoeft u alleen te zorgen dat uw CRM systeem actueel is. Bij geen integratie dan zal u net als bij de andere software waar uw CRM pakket niet mee integreert de mutaties handmatig in elke applicatie moeten doorvoeren.

Wilt u hierover meer weten?