Over ons, even voorstellen:


DAPAS Software is een innovatieve IT-dienstverlener en sinds 1 januari 2023 zijn wij onderdeel van Hyarchis. Samen helpen we accountants- en administratiekantoren om meer grip te krijgen op hun compliance vraagstukken. We doen dit tijdens de gehele levenscyclus van de klant, van onboarding tot monitoring.

  • Doel? In control zijn en realiseren van meer rendement;
  • Hoe? Dat doen wij met onze Dapas Proces Manager en Dapas Compliance Manager;
  • Waarom Dapas? Wij weten exact hoe de processen binnen accountantskantoren eruitzien. - onder meer omdat we zelf binnen die muren gewerkt hebben. Daardoor kunnen we ook gelijk een gesprek op een ander niveau met je voeren én tempo maken.

 

Aandacht voor mens & IT

Samen met Hyarchis bedient DAPAS ruim 500 klanten in de Nederlandse accountancymarkt. Onze kracht schuilt erin dat ons bedrijf is opgericht door accountants. We snappen daarom als geen ander waar we het over hebben. In een tijd waarin het toezicht op de accountancymarkt wordt aangescherpt, en kantoren toenemend onder de loep liggen, helpen wij accountants met het geautomatiseerd voldoen aan vereisten op het gebied van compliance. Dit doen we bij het onboarden van nieuwe klanten, maar daar houdt het niet bij op. Na de onboarding zorgen wij, door middel van een volcontinu monitoringsproces, dat klanten voortdurend worden gescreend op mogelijke risico’s. Geen handmatig werk, geen afhankelijkheid van medewerkers en volle aandacht voor de klant. Daar staan we voor!

 

Contact opnemen