Over ons, even voorstellen:


Dapas Software is een innovatieve IT-dienstverlener, die accountants- en administratiekantoren helpt om meer grip te krijgen op hun werk- en of riskprocessen. 

  • Doel? In control zijn en realiseren van meer rendement;
  • Hoe? Dat doen wij met onze Dapas Proces Manager en Dapas Compliance Manager;
  • Waarom Dapas? Wij weten exact hoe de processen binnen accountantskantoren eruitzien. - onder meer omdat we zelf binnen die muren gewerkt hebben. Daardoor kunnen we ook gelijk een gesprek op een ander niveau met je voeren én tempo maken.

 

Aandacht voor mens & IT

Betekent dit nu dat wij een keihard hightech IT-bedrijf zijn waar echte nerds achter de knoppen zitten? Zeker! Maar dan wel nerds die oprecht snappen dat nieuwe IT ook staat voor organisatieverandering. Die ook snappen dat zorgvuldige introductie bij je medewerkers nodig is. Want zeggen je medewerkers ‘ja’, maar denken ze gewoon ‘nee’? Dan heb je meestal een probleem. Daarom zorgen we ervoor dat ook de ‘zachte kant’ slaagt van de implementatie binnen je kantoor(organisatie).

In nauwe samenwerking met onze klanten en partners werken wij zo aan steeds betere IT-dienstverlening. Dat geeft veel voldoening en energie. Elke dag opnieuw!
 

Contact opnemen